Polis memuru yağlı boya resim sergisi açtı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde görevli, resim tutkunu 18 yıllık trafik polisi İsmail Utku, yaptığı yağlı boya eserlerle sergi açtı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Haziran 2016 19:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis memuru yağlı boya resim sergisi açtı

Bodrum'da 5 yıldan bu yana görev yapan evli ve 2 çocuk babası 42 yaşındaki İsmail Utku, Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde 'Tutkum 3' adlı sergisini açtı. Açılış kurdelesini, Bodrum Trafik Büro Amiri Fevzi Söztıutar'ın da aralarında yer aldığı davetlilerle birlikte kesti. 35 yağlı boya tablodan oluşan sergi sanatseverlerden de ilgi gördü. İlkokul yıllarındaki resim merakının, ortaokul yıllarında kendisine hediye edilen birkaç fırça ve boya ile giderek arttığını söyleyen Utku'nun sergisinde, Bodrum temalı eserler de dikkat çekti. Yaşadığı çevre olarak Bodrum'dan etkilediğini belirten Utku, şöyle konuştu:

"Çalışacağım konuların birçoğunu kendim ladım. Resim benim için bir tutku ve 'Tutkum' serisinin 3'üncü sergisini açtım. Bugüne kadar 400'den fazla eserim var. Resmi, yaşam tarzı olarak seçtiğim için görevin haricindeki bütün boşluklarımı resme göre ayarlıyorum, zaman ayırabiliyorum."

Sergi, saat 09.00- 18.00 saatleri arasında 14 Haziran'a kadar ziyaret edilebilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber