21 Ağustos 2016'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2016 09:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
21 Ağustos 2016'dan önemli gündem başlıkları

1- Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki bir sokak düğünü sırasında düzenlenen terör saldırısıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Şavşat'ta AK Parti teşkilatını ve Kaymakamlığı ziyaret edecek, Kaymakamlık önünde halka buluşacak, Belediyeye ziyarette bulunacak, Karagöl Milli Parkı'na gidecek.

(Artvin/10.00-12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt'ta sanayi sitesi, asfalt şantiyesi ve eğitim kampüsünde incelemede bulunacak, Beşpınar, Devetaşı ve Mutlu köylerini ziyaret edecek, il merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirecek.

- Ağbal, Gümüşhane Devlet Hastanesi yolunda inceleme yapacak.

(Bayburt/11.00-15.30/Gümüşhane/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye iç savaşında Fırat Nehri'nin batısı başta olmak üzere Halep ve Haseke'de yoğunlaşan çatışmalar ile Esed rejimi ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Şam/Halep/İdlib/Lazkiye/Haseke) (Fotoğraflı-Görüntülü)


SPOR

1- Brezilya'daki 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nın kapanış töreni öncesi son müsabakalar yapılacak.

(Rio de Janeiro) (Fotoğraflı)

2- Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasına Gençlerbirliği-Gaziantepspor, Kayserispor-Akhisar Belediyespor, Antalyaspor-Osmanlıspor ve Medipol Başakşehir-Fenerbahçe maçlarıyla devam edilecek.

(Ankara/Kayseri/19.30/Antalya/İstanbul/21.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- TFF 1. Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasına Boluspor-Sivasspor, Samsunspor-Adana Demirspor, Altınordu-Giresunspor ve Şanlıurfaspor-Ümraniyespor maçlarıyla devam edilecek.

(Bolu/Samsun/19.30/İzmir/Şanlıurfa/21.45) (Fotoğraflı)


ÖZEL HABER

- "Terörle arasına mesafe koyamayanlar hesap veremeyecek"

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci:

- "Hala terörle arasına mesafe koyamayan siyasi partimiz mevcut. Umut ediyoruz ki o da en kısa zamanda terörle arasına, Kandil'le arasına mesafe koyarak meşru siyaset zemini içerisinde siyasi faaliyetlerine devam eder çünkü ona bütün milletimizin ihtiyacı var"

- "Aksi takdirde terörle arasına mesafe koyamayanların milletin önünde hesap veremeyeceğini düşünüyoruz. Millet bunun hesabını sorar"

(Günay Nuh/Ardahan)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber