Bakan'a rağmen tartıştılar

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 31 Aralık 2006 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçişleri Bakanı Aksu dün başsağlığı dilemek üzere Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret etti. Taksiciler ise aynı dakikalarda Bakan'a rağmen müşteri alma yüzünden kavga etti.

İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ne baş sağlığı ziyaretinde bulundu. Bakan'ın kooperatifte bulunduğu dakikalarda, taksiciler müşteri yüzünden kavga etti. Yolcu getirdiği havalimanından bir de müşteri almaya kalkan bir taksi şoförü, duraktaki taksiciler tarafından tartaklandı.

ÖNLEM ALIYORUZ

Ankara'dan İstanbul'a gelen Aksu dün ilk olarak Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret etti. Öldürülen taksiciler için kooperatif Başkanı Fahrettin Can'a baş sağlığı dileğinde bulunan Aksu, taksicilerin güvenliğine ilişkin her türlü önlemin alınacağını söyledi. Aksu, "Bir çalışma başlatılmıştı. Tabi bu çalışmayla varılacak sonucun, hem güvenilir, hem ucuz, hem de kullanılır olması lazım" dedi. Aksu, vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi ve huzur içinde yeni yıla girebilmesi için emniyet birimlerinin denetimleri 24 saatsürdüreceklerini söyledi. Aksu, bayramda trafik kazalarını en aza indirmek için çaba sarfettiklerini de belirterek, "Çok sık ve ciddi kontroller yaptırıyoruz. Ekiplerimiz faaliyetler için, amirlerimiz de kontrol için yola çıktılar" diye konuştu.

KAVGA ÇIKTI

Bakan Aksu, öğrenciler arasındaki uyuşturucu kullanımıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken ise "Sokak satıcılarıyla mücadele için sürekli tedbir alınıyor. Bunun yanında çocukların, velilerin, geçen yıl uygulanmasına başlanan servis şoför ve hosteslerin eğitimi de çok önemli" dedi. Bakan Aksu'nun kooperatifi ziyaret ettiği saatlerde havalimanına yolcu getiren bir taksici, dönüşe geçtiği sırada başka bir müşterisini aracına almak istedi. Ancak duraktaki taksiciler bir süre meslektaşlarıyla tartıştılar ardından da tartaklayarak yolcuyu almasına engel oldular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber