Diyanetin 'Her personele bir bilgisayar' kampanyasında süre uzatıldı...

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 05 Ocak 2007 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyanet İşleri Başkanlığı, aralarında imamlarında bulunduğu kurum personelinin gelişen teknolojiye uyum sağlaması için 'Her personele bir bilgisayar' kampanyasını 17 Mayıs 2007 tarihine kadar uzattı

05.01.2007

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İzzet Er imzasıyla yapılan duyuruda, bilgisayarların 1056 dolardan ve 36 aya kadar taksitli olarak satıldığına dikkat çekilerek, şöyle denildi:

"Kurumumuz personelinin gelişen teknolojiye uyum sağlayabilmeleri ve bütçelerine uygun, ucuz ve kaliteli dizüstü bilgisayar sahibi olmaları amacıyla düzenlenen `Her personele bir bilgisayar' kampanyası ile ilgili yapılan çalışmalar sonuçlandırılmış bulunmaktadır. Bu konuyla ilgili olarak Başkanlığımız ile Türkiye Vakıflar Bankası arasında satıcı firma L&N Bilgisayar ve Danışmanlık Ticaret Şirketi arasında protokol imzalanarak kampanya başlatılmış ve kampanyanın ilk dönemi 17 Kasım 2006 tarihinde sona ermişti. Başkanlığımıza iletilen talepler göz önünde bulundurularak söz konusu kampanyanın süresi, 17 Mayıs 2007 tarihine kadar uzatılmıştır."

Açıklamada, her personelin biri kredili, ikisi peşin olmak üzere toplam üç bilgisayar alabileceği belirtilerek, "Kampanyaya, Başkanlığımız merkez ve taşra teşkilatında halen çalışan görevlilerimiz ile emekliye ayrılmış bulunan personelimiz de katılabilecektir. HP marka dizüstü bilgisayarın fiyatı KDV dahil 1056 Amerikan Doları olarak belirlenmiştir" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber