Emekli emniyet müdüründen provokasyon uyarısı

İstanbul'daki Kayseri dernekleri bugün bir araya gelerek Şehitler Tepesi'nde terörü protesto etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Aralık 2016 16:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekli emniyet müdüründen provokasyon uyarısı

Dolmabahçe'de toplanan Kayseriler, "Kayseri burada, PKK nerede" şeklinde slogan atıp Şehitler Tepesi'ne yürüdü.

Burada hem geçtiğimiz hafta şehit düşen 44 kişiyi hem de bugün Kayseri'de şehit düşen askerleri anan Kayserililer, İstiklal Marşı okuyup şehitler için dua etti.

Bugün oynanan Başakşehir - Trabzonspor maçına giden bir grup Trabzonspor taraftarı da Şehitler Tepesi'ne gelip 44 şehit için saygı duruşunda bulundu. Şehitler Tepesi'ne kalabalık bir grup halinde gelen Emekli Özel Harekat Polisleri de tekbirler eşliğinde şehitleri andı. Şehitlerin isimleri tek tek okunurken, kalabalık "burada" diye bağırdı.

EMEKLİ EMNİYET MÜDÜRÜ AKSAKAL'DAN PROVOKASYON UYARISI

Burada bir konuşma yapan Emekli Emniyet Müdürü Yesugay Aksakal herkesi sağduyulu olmaya çağırarak, " Burada yapılmak istenen, en önemli şey, infial yaratmak ve toplumda bu kargaşayı çıkartmaktır. Buna dikkat edelim. Bu kargaşaya yol vermeyelim. Burada devletimizin silahlı güçleri, istihbarat güçleri, adalet makamı, hepsi bir bütün olarak bununla zaten mücadele ediyor. Karşımızda düşman, belli bir kitle, belli bir halk ya da belli bir kişi değil, uluslararası terörizm. Buradakiler de aktörler. Bizler bir bütün içerisinde, bu yaşadığımız acı olaylara göğüs gererek ve özellikle bizim gibi emekli olmuş arkadaşlarımızın etrafını bilgilendirerek, provokasyonlara ve yanlış olaylara yol vermemesi gerekir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber