İş başvurusuna giderken kalbi durdu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 01 Şubat 2007 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'da işitme ve konuşma engelli 34 yaşındaki Muhittin Ulutaş, iş başvurusunda bulunmak üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bürosuna giderken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Daha önce 5 kez başvuruda bulunup sonuç alamayan 7 aylık bir çocuk babası Muhittin Ulutaş, bu sabah da Dervişler Mahallesi 23 Sokak'taki evinden İŞKUR'a yeniden müracaat etmek için çıktı. Kayınpederi Ahmet Türkay ve kendisi gibi konuşma ve işitme engelli olan eşi 28 yaşındaki Bahar'la birlikte Cemal Gürsel Caddesi'nde dolmuştan inen Muhittin Ulutaş, Adliye Sarayı önüne geldiklerinde aniden fenalaşıp yere düştü. Yakınları ve çevredekilerin yardımıyla taksiyle Adana Devlet Hastanesi'ne götürülmek istenen Ulutaş, yolda öldü.

Doktorların ilk belirlemesine göre kalp krizinden öldüğü belirlenen Muhittin Ulutaş'ın cesedi kesin nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınan Ulutaş'ın cesedi cenaze arabasına taşınırken damadının ardından gözyaşı döken Ahmet Türkay, ?Engelli olduğu için iş bulamıyordu. İş bulma kurumuna birkaç kez başvuru yaptığı halde sonuç alamadı. Bu sabah da başvuruya yeniden gidiyorduk. Aniden yere düştü, hiçbir hastalığı yoktu. Sadece sabah kalktığında kızıma kendini iyi hissetmediğini söylemiş, ama önemsememiştik? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber