Kız öğrenci, 2 erkek öğrenciyi bıçakladı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 08 Mart 2007 19:15, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Kağıthane Gültepe Meslek Lisesi'nde ders sırasında 1. sınıf öğrencisi Nuran K., aynı sınıftaki 2 erkek arkadaşını bıçakladı. Öğrencilerden birisi hafif sıyrıkla kurtulurken, diğeri sınıf arkadaşları kızın savurduğu bıçak darmesiyle yaralandı. Bacağından yarlanan öğrencinin yaralandığı kısıma hastanede 3 dikiş atıldı. Kız öğrenci ise polis tarafından gözaltına alındı.

İddiaya göre, Gültepe Meslek Lisesi 1. sınıf öğrencileri ve amca çocukları oldukları öğrenilen Erkan K.(15) ve Ali K.'ya (15), İngilizce dersi sırasında aynı sınıftaki kız arkadaşları Nuran K. sözlü olarak sataştı. Nuran K. cebinden bıçak çıkararak Ali K.'şa salladı ama bıçak bacağını sıyırdı. Bu sırada Erkan K.'yı da bıçakla kovalamaya başlayan Nuran K., Erkan K.'yı sağ bacağından bıçakladı. Nuran K. bununla da yetinemeyerek, bıçakladığı arkadaşlarının başından su döktü.

Bu arada, okul yönetiminin yaralı öğrenciye kendi imkanlarıyla ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, durumun polise intikalini önlemek için olayı kapatmaya çalıştığı iddia edildi. Erkan K. eve gidince öğrencinin ailesi çocularını önce hastaneye götürdü. Şişli Etfal Hastanesi'nde tedavi edilen Erkan K.'nın bacağına 3 dikiş atıldı. Hafif sıyrıkla kurtulan Ali K.'ya ise pansuman yapıldı.

Erkan K.'nın babası Şenol K., çocuğunu ve yeğenini de alarak Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Sanayi Polis Merkezi'ne gidip Nuran K. hakkında şikayette bulundu. Babanın şikayeti üzerine Nuran K. gözaltıana alındı.

Baba Şenol K., kendi oğlu Erkan K. ve yeğeni Ali K.'nın İngilizce dersi sırasında sınıfta sınıf arkadaşları olan Nuran K.'nin bıçaklı saldırısına uğradığını söyleyerek okul yönetiminin bu olaylara önlem almasından yakındı. Şenol K., " Bu öğrencinin bir çok disiplin suçu varmış. Bıçakla okula geliyor saldırıyor. Daha önce de öğretmenlere saldırmış." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber