İlköğretim öğrencilerine yönelik fiş kampanyasında hediyeler arttırıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2007 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Vergi Dairesi, ilköğretim öğrencilerinin fiş toplamalarını teşvik etmek amacıyla başlatığı "Ülkemi Seviyorum, Belgemi Alıyorum" kampanyasında verilecek hediye sayısını ve niteliğini artırdı.

"Ülkemi Seviyorum, Belgemi Alıyorum 2" kampanyası çerçevesinde ilköğretim öğrencilerinden 100'er adet fiş getirmelerini isteyen Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı, yapılacak çekilişle kampanyaya katılan 19 öğrenciye bilgisayar, 29 öğrenciye dijital fotoğraf makinesi, 99 öğrenciye işiye bisiklet ve 199 öğrenciye de futbol topu hediye edileceğini açıkladı.

Vergi Dairesi'nden yapılan açıklamada, kampanyanın ikincisinin düzenlendiği belirtilerek, "Bu kampanyaya, ilimiz merkez ve ilçelerinde bulunan (köyler dahil) ilköğretim okullarında eğitim görmekte olan öğrencilerimiz katılabilecektir. 1 Mart 2007 ile 14 Mayıs 2007 tarihleri arasında yapacakları alışverişler karşılığında alacakları harcama belgelerini en son 18 Mayıs 2007 tarihine kadar Mükellef Hakları ve İletişim Müdürlüğü'ne (Heykel ana hizmet binası), Ertuğrulgazi Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne (İhsaniye ek hizmet binası), Osmangazi Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne (Fomara ek hizmet binası) bizzat ya da velisi aracılığıyla elden teslim eden öğrencilerimiz arasından yapılacak çekiliş sonucu; 19 öğrencimize bilgisayar, 29 öğrencimize dijital fotoğraf makinesi, 99 öğrencimize bisiklet, 199 öğrencimize futbol topu hediye edilecektir. Teslim edilecek belgeler asgari 100 adet olmak kaydıyla, sayılan belge türlerinin hepsinden veya bir kısmından veya birinden ibaret olabilecektir. Bahsi geçen belgelerin, vergi mükelleflerinden yapılan veya öğrencilerimizin kendisi ve ailesi ile ilgili mal veya hizmet alımlarını içeren tüketim harcamaları karşılığında alınması gerekmektedir. Kampanyaya katılmak isteyen öğrencilerimizin, belirtilen şartlara uygun 100 adet belgeyi zarf içine koymaları ve zarfın ön yüzüne 'öğrencinin adı, soyadı, ilköğretim okulunun adı, sınıfı, şubesi ve öğrenci numarası' bilgilerini yazarak çekilişe katılabilmek için en son 18 Mayıs 2007 tarihine kadar belirtilen birimlerimize bizzat veya velisi aracılığıyla elden teslim etmeleri gerekmektedir. Her bir öğrencimiz kampanyaya sadece bir kez katılabilecektir. Hediye çekilişi 26 Mayıs 2007 Cumartesi günü saat 12:00'de Vergi Dairesi Başkanlığımız İhsaniye ek hizmet binası konferans salonunda yapılacaktır" denildi.

Bursa Vergi Dairesi tarafından birincisi düzenlenen "Ülkemi Seviyorum, Belgemi Alıyorum" kampanyasında çekilişle 5 kişiye bisiklet, 5 kişiye de dijital fotoğraf makinesi verilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber