Flaş! DEAŞ'lı terörist CHP'lilere saldıracaktı, son anda önlendi

DAEŞ'li bir teröristin siyah bir minibüsle CHP'nin yürütüş konvoyuna saldıracağı ancak saldırının son anda önlendiği bildirildi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Temmuz 2017 13:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne önceki gün yapılan ihbarda Adalet Yürüyüşü'ne yönelik eylem yapılacağı bilgisi iletildi. Polis, terör örgütü DEAŞ mensubu olduğu bilinen ve emniyette kaydı olan 6 kişiyi yakın takibe aldı. Dün Kayseri'de siyah bir minibüs kiralayan DEAŞ'lılardan ikisi Kocaeli'de yakalandı. 4 Kişi ise Kayseri'de gözaltına alındı.


TGRT Haber'de yer alan habere göre, DAEŞ'li bir terörist, CHP'lilerin yürüyüş yaptığı konvoya saldırı yapacaktı. Saldırı son anda önlendi

Saldırıda kullanılacak siyah bir minibüs ve şoförü şuan için gözaltında

Bugün güvenlik önlemleri üst düzeydeydi. Korteje katılan herkes sabah saatlerinde aranmıştı.

Vali: Büyük bir provokasyon önlendi

Bu arada DHA'nın haberine göre gelen bir ihbar üzerine, bugün saabh saatlerinde, yürüyüşün bundan sonraki bölümünde yol tamamen araç trafiğine kapatılmış, çevrede de polisin aldığı güvenlik önlemlerini artırılmıştı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili Enis Berberoğlu'nun FETÖ savcılarından aldığı MİT Tırlarına ait belgeleri Cumhuriyet gazetesine servis etmesi ve bu nedenle tutuklanması sonrasında, Güvenpark'tan başlayan bir aylık yürüyüş başlatmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber