Başbakan ve eşi de organlarını bağışlasın

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 24 Mart 2007 08:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan'ın partisi tarafından Hilton Oteli'nde düzenlenen "Nesiller Buluşuyor" başlıklı panelde Prof. Dr. Münci Kalayoğlu, ilginç bir öneride bulundu ''.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Yaşlılar Haftası' nedeniyle partisinin Sosyal İşler Başkanlığı Yaşlılar Koordinasyon Merkezi' tarafından Hilton Otel'de düzenlenen "Nesiller Buluşuyor'' paneline eşi Emine Erdoğan ila birlikte katıldı.

Valide Sultan Camisi'nde Cuma namazını kıldıktan sonra salona eşi Emine Erdoğan ile birlikte gelen başbakan, salonda bulunan sanatçılarla ayak üstü sohbet etti. Tiyatro sanatçısı Çolpan İlhan'a elindeki karanfili veren başbakan, Metin Şentürk'e ise "Eşine gözlerin gibi bakmışsın" diyerek espri yaptı. Erdoğan, Maltepe Huzurevi sakinlerinin konserini dinledi. Erdoğan, koro ekibine çiçek verip fotoğraf çektirdi.

TEKLİFE SESSİZ KALDI

Panel'de konuşan dünyaca ünlü Prof.Dr. Münci Kalayoğlu en kutsal hediyenin organ bağışı olduğunu, Türkiye'de 40 bin insanın organ beklediğini, her yıl organ bekleyen 10 bin insanın hayatını kaybettiğini ifade ederek, "Başbakan ve eşi çıkıp televizyonda biz organlarımızı bağışlıyoruz desinler, biz organ bağışında dünya birincisi oluruz" diye konuştu. Başbakan ve eşi teklif üzerine sessiz kaldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber