Soğuk hava ve karla karışık yağmur kapıda

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 26 Mart 2007 07:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteorolojiye göre soğuk hava önümüzdeki hafta Türkiye'yi etkisi altına alacak. Bazı bölgelerde kar, buzlanma ve don bekleniyor.

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları bugünden itibaren azalmaya başlayacak. Bazı bölgelerde kar ve karla karışık yağmur görülecek, yağışlar perşembe ve cuma günü iç kesimlere kayacak. Cuma günü doğu bölgelerde don ve buzlanma bekleniyor. Hava sıcaklığı bugün kuzey bölgelerde, yarından itibaren kuzey, iç ve doğu kesimlerde azalacak. Meteorolojiden alınan bilgiye göre Marmara'nın doğusu, İç Anadolu ve Doğu Akdeniz'in doğusunda kısa ve hafif yağış bekleniyor.

* YARIN: Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Rüzgâr kuzeybatıda poyrazdan kuvvetli esecek.

* 28 Mart 2007: Karadeniz'de yağış bekleniyor. Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

* 29 Mart 2007: Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneybatısı ile güneydoğu Anadolu'nun doğusunda aralıklı yağmur, diğer kesimlerde karla karışık yağmur ve kar var. İç kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

* 30 Mart 2007: Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Tokat ve Siirt çevreleri ile gece güney Ege kıyılarında yağış bekleniyor. Yağışlar Karadeniz kıyıları ile Siirt'te yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Tokat'ta karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. İç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber