İş ilanlı fuhuş tuzağı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2007 16:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR'de, gazetelere medikal firmasında çalışacak sekreter aradıkları yolunda ilan verip, başvuran kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 6 kişi, polis tarafından yakalandı. Zanlılardan 5'i sevkedildikleri adliyede tutuklandı.

Polise başvuran bir kişi, T.İ.'nin kadınlara silah zoruyla fuhuş yaptırdığını ihbar etti. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, T.İ.'nin gazetelere bir medikal firmasında çalışacak sekreter arandığı ilanını verdiğini, başvuranlar arasından ağına düşürdüklerine silah zoruyla fuhuş yaptırdığını belirledi. Bu yolla çalışmaya başlayan kadınlardan N.K., D.O. ve D.A.'ya zorla fuhuş yaptırıldığı anlaşıldı.

T.İ.'nin N.K.'ya tehditle resmi nikah kıydırıp, fuhuş yaptırmayı sürdürdüğü, Y.Ü. ve M.D.'nin kendisine yardımcı oldukları saptandı. F.C., N.S. ve evinde kendisine yardım eden A.S.'nin de fuhuşa aracılık ettikleri öğrenildi. Yapılan operasyonla altı zanlı gözaltına alındı. T.İ.'nin evinden bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedilen 6 zanlıdan 5'i tutuklandı. A.S. ise savcılıkça serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber