Beklenen yağmur geldi

Devlet Meteoroloji İşleri İstanbul için şiddetli yağış uyarısı yapmıştı. Vatandaşlar önlemini aldı, yağış gece saatlerinde başladı.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 08 Ekim 2017 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Beklenen yağmur geldi

eteoroloji uyarı verdi, İstanbul'da yağmur dün akşam saatlerinde başladı. Gece yarısını geçtikten sonra ise yağış şiddetini artırdı. Kent genelinde etkisini gösteren yağış nedeniyle ana caddeler ve bazı ara yollarda su birikintileri oluştu. Yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, ıslanmamak için üst geçitlerin altına ve otobüs duraklarına sığındı.

Vatandaşlar, şemsiye, çanta ve poşetlerle yağmurdan korunmaya çalıştı. Meteoroloji'nin tahminlerine göre, yağmur önümüzdeki hafta İstabul'da olmayacak.

Sabah saatlerinde 12 olan sıcaklığın, öğle saatlerinde 19 olması bekleniyor. Yarınsa İstanbul'da beklenen en yüksek sıcaklık 20 olacak.

KUVVETLİ LODOS

Öte yandan Edremit Körfezi'nde saatteki hızı 45 kilometreye ulaşan lodos yaşamı olumsuz etkiliyor.

Burhaniye ve Edremit sahillerinde etkili olan lodos nedeniyle sahil yürüyüş yolları sular altında kaldı, balıkçılar denize açılamadı. Akçay kordonunda betona vuran dalgalar 4-5 metre yüksekliğe ulaşıyor.

TEKİRDAĞ'DA SAĞANAK

Tekirdağ'da akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kent genelinde etkisini gösteren yağış nedeniyle ana caddeler ve bazı ara yollarda su birikintileri oluştu. Sağanak sebebiyle sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı, trafik akışında aksamalar meydana geldi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber