Okuldan atılan genç dehşet saçtı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Nisan 2007 17:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Malatya İnönü Üniversitesi'ne bağlı Yakınca Meslek Yüksekokulu'nu disiplinsizlik yüzüden okuldan atılan genç okul bastı...

Malatya İnönü Üniversitesi'ne bağlı Yakınca Meslek Yüksekokulu'nu silah, elektro şok aleti ve biber gazı ile basarak okul binasının içinde havaya 3 el ateş açan öğrenci, jandarma ekiplerince yakalandıktan sonra adli makamlarca serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt İlçesi'ne bağlı Yakınca Beldesi'ndeki Yakınca Meslek Yüksekokulu'nda meydana gelen olayda, disiplinsizlik nedeniyle okuldan atıldığı bildirilen S.K. adlı öğrenci, yanındaki kuru sıkı tabanca, biber gazı ve elektro şok aleti ile geldiği okulda, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra, okulun 2. katında kuru sıkı tabanca ile ateş açtı.

Jandarma ekiplerinin okula gelerek kantinde yakaladığı S.K.'nın üzerinde yapılan aramada, 1 adet kuru sıkı tabanca, 17 adet dolu fişek, 1 adet sustalı bıçak, 1 adet biber gazı, 1 adet pil ile çalışan elektro şok aleti bulundu. Jandarma ekipleri okul içinde de 3 adet boş kovan ele geçirdi.

"Silahla ateş açma" iddiasıyla soruşturma açılan S.K.'nın çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber