AK Parti Sözcüsü: Taşerona son düzenlemesi verildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal: - (Taşeron yasası) "İnşallah 1 hafta içinde çok güzel haberler alacaklar ve kısa sürede yasalaştırılması için bugünkü MYK sonrası gerekli çalışmalar başlatılacak. Bugün MYK'mızda yapılan çalışmalara son düzenlemesi verildi"

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2017 20:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Taşeron yasasını bekleyenler inşallah 1 hafta içinde çok güzel haberler alacaklar ve kısa sürede yasalaştırılması için bugünkü MYK sonrası gerekli çalışmalar başlatılacak. Bugün MYK'mızda yapılan çalışmalara son düzenlemesi verildi" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezinde yapılan MYK toplantısı sonrasında bir açıklama yapan Parti Sözcüsü Mahir Ünal, taşeron yasasına ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile Maliye Bakanının MYK'da sunum yaptıklarını, yapılan çalışmalar neticesinde taşeron yasasına ilişkin son düzenlemelerin MYK'da yapıldığını söyledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile Maliye Bakanının MYK'da taşeron yasası ile ilgili bilgilendirme yaptıklarını belirten Mahir Ünal, "İnşallah 1 hafta içinde çok güzel haberler alacaklar ve kısa sürede yasalaştırılması için bugünkü MYK sonrası gerekli çalışmalar başlatılacak. Bugün MYK'mızda yapılan çalışmalara son düzenlemesi verildi" diye konuştu.

"Bu yasa ile ilgili olan kardeşlerimizi mutlu edecek bir düzenleme oyacak bu"

Taşeron düzenlemesinin ne zaman Meclise geleceği konusuna açıklık getiren Mahir Ünal, "Burada üç kademeli bir çalışmadan söz ediyoruz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı çalışmayı tamamladıktan sonra çalışmalarını MYK'ya sundular. MYKdaki son halinden sonra Bakanlar Kurulu ve Meclis AK Parti grubu bu konuda son değerlendirmelerini yapıp, bunun yasalaşması konusundaki adımlar 1 hafta içinde atılacak. Gerçekten uzun süreden beri taşeron yasasını bekleyen ve bu yasa ile ilgili olan kardeşlerimizi mutlu edecek bir düzenleme oyacak bu" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber