3 Üniversiteden Sezer'e şükran metni

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 13 Nisan 2007 06:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Samsun, Ordu ve Amasya üniversitelerinin senatoları, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e şükranlarını ifade eden bir metin hazırlanması kararı aldı. Metin, basın kuruluşlarına fakslandı.

Samsun, Amasya ve Ordu üniversiteleri senatoları, 09 Nisan Pazartesi günü yaptıkları toplantıda, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e şükranlarını bildiren bir metin yazma kararı aldı. Her 3 üniversitenin bugün basına fakslanan şükran metni, ?16 Mayıs tarihinde görev süresi sona erecek olan Cumhurbaşkanımız Ahmet Necdet Sezer'e üniversitemizin şükranlarını ifade eden aşağıdaki karar almıştır? denilerek, şöyle devam etti:

?Anayasa gereği içtiği anda bağlı kalan, Atatürk İlke ve devrimlerinden ödün vermeyen, Demokratik, Laik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizin kuruluş ilke ve amaçlarına yürekten bağlı olan, Görevini evrensel değerlere, adalete, hukuka ve insan haklarına saygılı olarak yüreten, Ulusumuzun aydınlık ve çağdaş geleceği için mücadele veren, tutum, davranış ve söylemleriyle devletimizi ve ulusumuzu örnek bir şekilde temsil eden, çağdaş bilimin aydınlık yolunu rehber edinen ve üstün devlet adamlığı nitelikleriyle üniversitemize destek olan ve yol gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Ahmet Necdet Sezer'e sonsuz şükranlarımızı arz ederiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber