Lisede seks kasedi skandalı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 13 Nisan 2007 14:55, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

KAYSERİ'de bir meslek Lisesi'nde okuyan 16 yaşındaki İ.Ç., aynı okuldan tastiknameyle uzaklaştırılan 16 yaşındaki kız arkadaşı E.M. ile girdiği ilişkiyi cep telefonuna kaydetti. Daha sonra İ.Ç., genç kızı tehdit ederek 3 ögrenci arkadaşıyla da ilişkiye girmesini sağladı. Ardından bu görüntüler CD'lerle çoğaltılarak diğer öğrencilere satılmak istendi. Yakalanan 4 ögrenciden 3'ü tutuklanarak, İncesu İlçesi Çocuk Islah ve Tutukevi'ne gönderildi.

Meslek Lisesinde okuyan İ.Ç., devamsızlık nedeniyle okuldan tasdiknameyle uzaklaştırılan E.K.'yle, bir evde 2 ay önce ilişkiye girdi. İlişkiyi cep telefonu kamerasıyla kaydeden İ.Ç., kız öğrenciyi tehdit ederek 3 arkadaşıyla daha ilişkiye girmesini sağladı. Daha sonra ilişki görüntülerini CD'lerle çoğaltan 4 arkadaş, diğer öğrencilere satmak istedi.

Olay ortaya çıkınca 4 öğrenci gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'de ifadeleri alınan ögrenciler İ.Ç., 16 yaşındaki H.Ö.Ş., 14 yaşındaki M.Ş. ve 17 yaşındaki A.D., adliye'ye sevkedilldi. Zanlılardan M.Ş. savcılıkça serbest bırakılırken, İ.Ç., H.Ö.Ş. ve A.D. tutuklanarak, İncesu İlçesi Cocuk Islah ve Tutukevi'ne konuldu.

Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili olarak, ?Ne yazık ki bir meslek lisemizde, şu anda devamsızlık nedeniyle tasdikname almış olan bir kız ögrenci ile 4 erkek ögrenci arasında ilişki ve ardından da şantaja dönüşen olaylar meydana gelmiş. Olay çok üzücü. Adli açıdan yapılan işlemlerin yanı sıra, idari soruşturma da yapılmaktadır'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber