MHP'de tabanla ittifak istişaresi

Büyük kurultayını önümüzdeki mart ayında yapacak MHP, üç duyuru ile tabana inecek. MHP liderinin 'cumhur ittifakı', 'baraj' ve 'hükümete verilen destek' konusunda teşkilatla istişarede bulunulacak

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 21 Aralık 2017 08:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MHP'de tabanla ittifak istişaresi

İl ve ilçe kongrelerini tamamlayan MHP, 18 Mart'taki 12. Olağan Büyük Kurultay öncesi bütçe görüşmelerinin ardından istişare ve nabız yoklaması için sahaya inecek.

MHP idaresi ve milletvekillerinin ajandasında üç duyuru bulunacak. İlkin, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin "cumhur ittifakı" formülü tabana ayrıntıları ile anlatılacak. Bahçeli'nin "Cumhur modelinde bir sır var. Sabredin" sözleriyle merak uyandırdığı formüle dair tabanın merak ettiği bütün sorular cevaplandırılacak.

BARAJLARI YARA YARA GELİYOR

Anket şirketlerinin MHP'yi baraj altı gösteren araştırmalarına değinilecek ve MHP'nin her seçimde bu tür söylemlerle karşı karşıya kaldığı anlatılacak. Bu söylemlere aldırış edilmemesi gerektiği belirtilecek, MHP'nin baraj sorunu olmadığı vurgulanarak "MHP barajları yara yara geliyor" denilecek.

TERÖRÜN KÖKÜ KAZININCAYA KADAR

15 Temmuz darbe teşebbüsünün ardından yaşanan süreç de tabana anlatılacak. 15 Temmuz ile birlikte hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı vurgulanacak, FETÖ'cü darbe kalkışmasının ardından hükümete verilen desteğin sebepleri anlatılacak. Ülkenin beka mücadelesi ile karşı karşıya kaldığı belirtilecek. Devletin bekası için FETÖ ve diğer terör örgütlerinin kökü kazınıncaya kadar hükümete sonuna kadar destek verileceği aktarılacak.

Nur Banu Aras

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber