SGK personeline, 2 bin 550 lira promosyon!

Büro Memur-Sen'den SGK'daki Kamu Görevlilerine Promosyon Müjdesi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Mart 2018 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
SGK personeline, 2 bin 550 lira promosyon!

Büro Memur-Sen, Sosyal Güvenlik Kurumu'ndaki (SGK) promosyon görüşmelerinden çıkan sonucu kamuoyu ile paylaştı. Yapılan anlaşmaya göre, kamu görevlileri 3 yıllığına 2 bin 550 lira promosyon alacak ve promosyon tek seferde kamu görevlilerinin hesabına yatacak.

TEK SEFERDE 2 BİN 550 LİRA

Vakıf Bank ile yapılan anlaşmaya göre kamu görevlilerine 3 yıllığına 2 bin 550 lira promosyon ödemesi yapılacak. Tek seferde yapılacak ödeme, 20 Mayıs'ta kamu görevlilerinin hesabına geçecek.

EN İYİ BANKA PROMOSYON ANLAŞMASI

Yapılan promosyon anlaşmasını değerlendiren Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, anlaşmanın kamu görevlilerine ve ailelerine hayırlı olmasını diledi. Anlaşma ile Büro Memur-Sen'in başarılarına bir yenisini daha eklediğini kaydeden Genel Başkan Yanbaz, "Banka promosyonlarının tamamının kamu görevlilerine ödenmesini açtığımız dava ile sendikamız kazanmıştı. Bu gün de SGK'daki kamu görevlilerimizi mutlu edecek bir promosyon anlaşmasına imza attık. Yapılan bu anlaşma alınan maaş ortalamasına göre bu güne kadar yapılan en iyi banka promosyonu anlaşmasıdır. Anlaşmasının tüm kamu görevlilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu görevlilerimize kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber