Çalıştığı bankayı soyan güvenlik görevlisi, fazla bahşiş dağıtınca yakalandı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 14 Mayıs 2007 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL'da çalıştığı bankanın 400 bin YTL'sini çaldığı gerekçesiyle aranan güvenlik görevlisi 31 yaşındaki Serdar Çelik, Bodrum'da 5 yıldızlı otelde tatil yaparken yakalandı. Çelik'i, garsonlara dağıttığı 100 dolarlık bahşişler ele verdi.

İstanbul'daki Yapı Kredi Bankası'nın bir şubesinde çalıştığı, geçen nisan ayı sonlarında bankanın 1 milyon YTL'sini Merkez Bankası'na götürürken, paranın 400 bin YTL'lik bölümünü alıp ortadan kaybolan ve hakkında tutuklama kararı çıkarılan Serdar Çelik, beş gün önce Bodrum'a geldi. Gümbet'teki 5 yıldızlı Baba Otel'e yerleşen Çelik, barlar sokağındaki eğlence mekanlarında bol para harcayıp garsonlara 100'er dolar bahşiş verince sivil polislerin dikkatini çekerek takibe alındı. Rahat hareketleri, şık giyimi ile dikkat çeken Serdar Çelik, bugün sabah saatlerinde kaldığı otelin restoranında kahvaltı yaparken Bodrum Asayiş Şube ekiplerince gözaltına alındı.

Serdar Çelik'in odasında yapılan aramada 80 bin dolar, 31 bin 400 Euro ve 2 bin 100 YTL ele geçirildi. Polisleri karşısında gören Çelik, ?Nasıl olsa yakalanacağımı biliyordum. Ama bu kadar erken beklemiyordum. Buyurun siz de kahvaltı yapın, paraları da böyle yedim'' dedi. Altılı ganyan tutkunu olduğunu, bu yüzden çok borçlandığını anlatan Çelik, ?Paranın bir kısmıyla borçlarımı ödedim. Yine altılı oynadım ama kazanamadım. Nasıl olsa batağa saplanmıştım, hayatımın en güzel iki haftasını geçirdim. Yakalanmasaydım önce mavi yolculuğa çıkacak, Yunan adalarını da gezecektim. En çok da Mikanos'a gitmek istiyordum'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber