AK Parti gönüllüsü ev ziyareti sonrası kalp krizinde hayatını kaybetti

AK Parti gönüllüsü Nuriye Alışlı (52) yine gönüllü gittiği ev ziyareti sonrası hayatını kaybetti. 52 yaşında 3 çocuk annesi Alışlı'nın eşi, "Eşim bu davanın yolunda vefat etti" diyerek duygularını paylaştı

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 29 Mayıs 2018 07:20, Son Güncelleme : 29 Mayıs 2018 06:48
AK Parti gönüllüsü ev ziyareti sonrası kalp krizinde hayatını kaybetti

Onun adı Nuriye Alışlı... 52 yaşında ve üç çocuk annesi... Yıllardır AK Parti Etimesgut teşkilatında gönüllü olarak yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan için, İstanbul Belediye başkanlığı döneminden beri gönüllü olarak hizmet veren Alışlı, sandık çalışması ve ev ziyareti sonrasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Üç çocuk annesi 52 yaşındaki Nuriye Alışlı'nın eşi Tahir Alışlı, kendisinin de eşi ile birlikte sürekli gönüllü olarak çalışmalara katıldığını belirterek, "Eşim bu davanın yolunda vefat etti. Gurur duyuyorum" dedi.

ZİYARETTE YERE YIĞILDI

Alışlı, Güzelkent Mahallesi'nde sandık çalışması ve ev ziyareti yaptığı sırada fenalaştı. Mahalledeki bir parkta kendisini bekleyen partililerin yanına giden Alışlı, arkadaşlarına 'İyiyim' dedikten sonra bir anda yere yığıldı. Çağırılan ambulansla hemen Sincan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nuriye Alışlı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

AK Parti Etimesgut teşkilatının sevilen bir ismi olan ve Nuriye abla olarak bilinen Alışlı'nın cenazesi önceki gün Sincan'daki Çimşit Mezarlığı'nda defnedildi. Alışlı'nın cenazesine; AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Barış Aydın katıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, Nuriye Alışlı'nın acılı evlatları ile yakından ilgilenerek taziyelerini iletti.

SEVDİĞİMİZ BİR ABLAMIZDI

Alışlı için Başbakan Binali Yıldırım ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu taziyelerini sundu. Cenaze törenine katılan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Bizler parti üyelerimize kadar büyük bir aileyiz... Nuriye ablamız da İstasyon Mahalle teşkilatımızın mensuplarından fedakar, cefakar bir ablamızdı. Kapı taraması ve üye ziyaretinde teşkilat görevi yaparken mübarek ramazan günü iftara sayılı saatler kala kalp krizi geçirip, vefat ettiği haberini aldık. Allah mekanını cennet eylesin... Teşkilatımızın başı sağ olsun" dedi.

EŞİMLE GURUR DUYUYORUM: BİZ BU YOLA BAŞ KOYDUK

SABAH'a konuşan Nuriye Alışlı'nın eşi Tahir Alışlı, "Turgut Özal rahmetli olduktan sonra kendimize lider aradık. Ben Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk Refah Partisi İstanbul İl Başkanı iken gördüm. Eşim de ben de onun davasına baş koyduk. Ben de eşim gibi parti için gece gündüz çalışıyordum. Eşim Recep Tayyip Erdoğan'ı çok severdi. Sağ olsun Başbakanımız da arayarak başsağlığı diledi. Eşim bu davanın yolunda vefat etti. Gurur duyuyorum" dedi.

AYKUT GÖREN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber