Başbakan Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı

Haber Giriş : 18 Mayıs 2007 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs mesajında ?Gençlerimize güveniyor, onların yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda her geçen gün daha da güçlenen Türkiye'mizin aydınlık geleceğini görüyoruz? dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs mesajında ?Gençlerimize güveniyor, onların yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda her geçen gün daha da güçlenen Türkiye'mizin aydınlık geleceğini görüyoruz? dedi.

Başbakan Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Erdoğan, dönemin çok ağır şartlarına karşın, azim, inanç, fedakârlık ve gönül birliğiyle işgal güçlerine karşı durularak, tarihte eşine az rastlanır bir destan yazıldığını belirtti.

Başbakan Erdoğan mesajında şöyle dedi:

"Aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları bu cennet vatan üzerinde kurulan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin istikbali, işte bu istiklal şuuruyla yetişen gençlerimize emanettir. Gençlerimize güveniyor, onların yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda her geçen gün daha da güçlenen Türkiye'mizin aydınlık geleceğini görüyoruz. Unutmamalıyız ki, ancak gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletler gelecekte de varolabilirler. Onun için bütün çabamız, geleceğimizin güvencesi gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasına imkan sağlamak ve onlara müreffeh bir ülke bırakmaktır. İnanıyorum ki, Türkiye Cumhuriyeti, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin nice büyük başarılarıyla taçlanacak ve ebediyen yaşayacaktır. Bu duygularla, bütün milletimizin, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber