Meclis Genel Sekreterine ilişkin iddialar yalanlandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2007 21:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Genel Sekreterliği'ne atanan Ali Osman Koca hakkında son günlerde çıkan iddialarla ilgili İleşitim Daire Başkanlığı bir açıklama yaptı. İleşitim Daire Başkanlığı, iddiaların gerçekleri yansıtmadığını ifade etti.

Açıklamada, "Kamu hizmetine kaymakamlık göreviyle başlayan sayın Ali Osman Koca, 1983-1994 yılları arasında 11 yıl boyunca ülkemizin çeşitli ilçelerinde bu görevi üstün başarılarla yerine getirmiş ve birlikte çalıştığı valilerden daima takdir görmüştür. 1994-2002 yılları arasında ise Mülkiye Başmüfettişliği görevinde bulunmuştur. Bu görevdeyken 1999-2001 tarihleri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Daire Başkanı ve Müsteşar Yardımcısı Vekili olarak görevlendirilmiştir. 2002 yılında TBMM Genel

Sekreter Yardımcılığı görevine atanan Koca, 09.05.2007 tarihinde TBMM Genel Sekreterliği'ne getirilmiştir. 24 yıllık kamu hizmeti bulunan ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin önemli kademelerinde başarılı görevler yürütmüş olan Koca, bugüne kadar cumhuriyetin temel niteliklerine aykırı herhangi bir davranıştan dolayı suçlanmamış, bu kapsamda herhangi bir takip veya soruşturmaya muhatap olmamıştır. Bazı medya organlarında bu konuda yer alan haberler gerçeklerle bağdaşmamakta ve basın etiğine yakışmamaktadır.

Asılsız ve mesnetsiz olan söz konusu haberlerin yıpratma amacı taşıdığı anlaşılmaktadır." denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber