Kapkaççılar hamile öğretmeni yolda sürükledi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2007 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kağıthane'de kapkaççılar tarafından kolundaki çantası alınmak istenen hamile öğretmen, yolda sürüklenerek yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gürsel Mahallesi Işıklı Sokak girişine gelen öğretmen H.K. (26), aynı sokaktaki ilköğretim okuluna doğru yürümeye başladı. Bu sırada 34 EL 0062 plakalı bir otomobille K'nın yanına yaklaşan kişilerden biri, H.K'nın kolundaki çantasını almak istedi.

Kapkaççıların içinde bulunduğu otomobil hareket edince, genç öğretmen çantayı vermemek için direndi. Öğretmeni bir süre yerde sürükleyen kapkaççılar, sonra çantayı bırakarak uzaklaştı.

Kolu ile vücudunun çeşitli yerlerinde hafif sıyrıklar oluşan ve 14 haftalık hamile olduğu öğrenilen H.K'ya ilk müdahale, kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapıldı. H.K, daha sonra Aksaray'daki bir özel hastanede sağlık kontrolünden geçti.

Kapkaççıların kullandığı ve çalıntı olduğu anlaşılan otomobil ise aynı semtteki Mihriban Sokak'ta terk edilmiş olarak bulundu.

Olay sonrası telsizle anons ederek emrindeki polislere şüphelileri yakalamaları için talimatlar veren üst düzey bir emniyet yetkilisi, "Bu işi yapıp kaçmak bu kadar kolay olmamalı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber