Milletvekillerinin fıkra gibi anıları

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 08 Haziran 2007 07:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milletvekillerinin başından geçen komik olaylar görme özürlü yazar Barbaros Uzunömer tarafından derlenerek, 'Vekilim Beni Tanıdınız mı' adıyla kitaplaştırıldı.

TBMM'de bu dönem görev yapan milletvekillerinin başından geçen komik olaylar görme özürlü yazar Barbaros Uzunömer'in derlediği ?fıkra gibi anı ve olaylar? AK Parti'nin internet sitesinde özürlüler sayfasına konuldu. Sitede de yer alan kitaptakı vekil anılarından bazıları ise şunlar:

İDDİAYA GİRDİK

Tarım Bakanı Mehdi Eker'in cep telefonu zaman zaman aranıp kapatılır. Bunun üzerine Eker de arayan kişileri arıyor. Eker'in aradığı kişi, ?Biz arkadaşlarla 'vekile çağrı atsak bizi arar mı, aramaz mı' diye iddiaya girmiştik. Onun için çağrı bıraktık. Böylece ben iddiayı kazanmış oldum' diyerek telefonu kapatır.

EŞİM GELMEDEN TÜP BEBEK OLMAZ MI?

CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan, çocuğu olmadığı belirtip yardım isteyen bir kadını bir hastaneye yönlendirir. Tetkiklerin ardından Seyhan, ?Tüp bebek olabilirmiş. Bunun için eşinin buraya gelmesi lazımmış. Ara, eşin buraya gelsin' demesi üzerine kadının, ?Ağam, eşim gelmesin. Durumumuz yok. Biz burada yapalım olur mu?' diyerek cevap verir.

OĞLUMA 7 PUAN LAZIM

Adını açıklamayan bir milletvekilini arayan bir bayan, ?Oğlum üniversiteye girecek ama 7 puanı eksik, ne olur yardım edin' demesi üzerine, bu milletvekili kendisinin 2 puan verebileceğini, kalan 5 puanı da Hatay Milletvekili Fuat Geçen'den almasını söyler ve Geçen'in telefon numarasını verir. Geçen'i arayan bu bayan, ?2 ondan 5 senden' der.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber