MHP listesinin sonunda mutlu bir ODTÜ'lü

Kaynak : Radikal
Haber Giriş : 09 Haziran 2007 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Siyasette liste ve sıra kavgaları sürerken, ODTÜ'lü milletvekili adayı Kerem Tomur, son sırada yer bulduğu için 'son derece mutlu'.

32 yaşındaki Tomur ODTÜ iktisat mezunu, ABD Illinois Üniversitesi'nde ekonomi politika alanında master derecesi sahibi, ileri düzeyde İngilizce ve Almanca biliyor. Adaylık için istifa etmeden önce dokuz yıl Rekabet Kurumu'nda uzman olarak görev yaptı. Milletvekili adaylığı için verdiği başvuru dilekçesinde, "Parti yönetiminin uygun görebileceği bir bölgede en son sırada aday olmak istiyorum" demişti. MHP yönetimi de Tomur'u kırmayıp, kendisini Konya'dan 16 kişilik listenin en son sırasından aday olarak gösterdi. Tomur, "Listeye girmekten çok mutluyum. Bu bile benim için çok büyük şeref" diyor. Tomur'un seçilebilmesi için MHP'nin Konya'da 16 milletvekilliğinin hepsini kazanması gerekiyor. Tomur hem gerçekçi hem umutlu:

"Bu sıradan milletvekili seçilme imkanım yok. Ama diğerleri gibi küsüp gitmeyi düşünmüyorum. Partime oy isteyeceğim. Gecemi gündüzüme katarak çalışacağım."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber