Polisin kaşını patlatınca tekme tokat etkisiz hale getirildiler

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 10 Haziran 2007 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TERS yolu kullandıkları için polisin ceza kestiği 4 kişinin itirazı kavgaya dönüştü. Öfkeli sürücü ve arkadaşlarının saldırısına uğrayan polisin kaşı darbe ile açıldı. Gelen takviye polis ekipleri 4 zanlıyı tekme- tokat gözaltına aldı.

Olay, saat 05.00 sıralarında Beyoğlu Taksim Caddesi'nde meydana geldi. İki trafik polisi, içinde 4 kişinin bulunduğu 34 UBM 84 plakalı aracı, yola ters yönden girdiği için ceza kesmek için durdurdu. Araca 52 YTL ceza kesen trafik ekibine araçta bulunanlar karşı koydu. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve 4 kişi trafik polisi Sukan Tüccar'ın üzerine yürüdü. Araçta bulunanlar Tüccar'a vururken kaşı patladı ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri oluştu. Tüccar'ın yanında bulunan diğer polis arkadaşı telsizden yardımcı ekip istedi. Olay yerine çok sayıda takviye trafik ve asayiş ekibi geldi.

Arkadaşlarının kanlar içinde kalan yüzünü gören polis ekipleri 4 saldırganı gözaltına almak istedi. Ancak bu kişiler itirazlarını sürüdürünce polisler, meslektaşının kaşını patlatan 4 kişiyi tekme ve tokatlarla etkisiz hale getirdi.

Gözaltına alınan zanlılar Taksim Polis Merkezi'ne götürülürken, olayda yaralanan trafik polisi Sukan Tüccar, arkadaşları tarafından Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne getirildi. Tüccar'ın kaşına 18 dikiş atıldığı öğrenildi. Ceza alan araç ise olaydan sonra polis tarafından otoparka çekildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber