Tarife karşılaştırmasını Avea'nın sitesindne yapın

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2007 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AVEA'DAN 'İNTERAKTİF BANNER' HİZMETİ

- AVEA, GSM OPERATÖRLERİNİN TARİFELERİNİ KARŞILAŞTIRAN 'İNTERAKTİF BANNER'I HİZMETE SUNDU

İSTANBUL (İHA) - Avea, internet üzerinde GSM operatörlerinin tarifelerini karşılaştıran 'interaktif banner'ı hayata geçirdi.

Avea'dan yapılan açıklamada, "Gerçek fiyata kalite iletişim" sloganından yola çıkarak, tarifelerinin diğer operatörlere göre daha avantajlı olduğunu göstermek üzere hayata geçirdiği 'Avea interaktif banner'da, kullanıcıların kullanım alışkanlıklarına ve tercihlerine göre tarifelerin fiyat karşılaştırması yapıldığını ve kullanıcının Avea'ya geçmesi durumunda sağlayacağı maddi avantaj rakamsal olarak gösterildiği belirtildi. Avea'nın interaktif ajansı Trafo'nun hazırladığı banner, 17-30 Nisan tarihleri

arasında 32 sitede gösterildi. Büyük portaller, spor ve oyun sitelerinde özellikle faturasız hat sahiplerinin yoğun ilgi gösterdiği banner üzerinden yaklaşık 50 bin kişi tarifelerini kıyasladı.

www.avea.com.tr üzerinden görüntülenebilecek bu yenilikçi uygulamayla internet kullanıcılarına sonuç odaklı interaktif bir platform sağlanıp, kendi tercihlerine göre kıyaslama olanağı sağlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber