Kaymakam, sağlıklı yaşam için 25 lise öğrencisine bisiklet dağıttı

Kaman Kaymakamlığı, "Hayat İçin Hareket, Çocuklarımıza Bisiklet" projesi kapsamında sağlıklı yaşam adına 25 öğrenciye bisiklet hediye etti..

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Kasım 2018 11:41, Son Güncelleme : 07 Kasım 2018 11:43
Kaymakam, sağlıklı yaşam için 25 lise öğrencisine bisiklet dağıttı

"Hayat İçin Hareket, Çocuklarımıza Bisiklet" Projesi Kapsamında Öğrenciler Bisiklet Hediye Edildi.

Kaman Kaymakamlığı ve KADEM (Kadın ve Demokrasi Derneği) ortak çalışması ile İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin "Hayat İçin Hareket, Çocuklarımıza Bisiklet" projesi kapsamında sağlıklı yaşam adına 25 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Düzenlenen program kapsamında Kaymakam Murat GİRGİN ve diğer katılımcılar tarafından başarılı 25 öğrenciye bisikletleri dağıtıldı.

Hem öğrencilere bisikletlerini dağıtan hem başarılarından dolayı tebriklerini ileten Kaymakamımız GİRGİN, "Günümüzün en önemli problemlerinden birisi de hareketsiz yaşam tarzlarımızdır. Sağlıklı yaşam için gençlerimizin televizyon, internet ve telefonlardan kurtulup daha fazla hareket etmelerini teşvik etmeliyiz. Bu amaçla biz de Kaymakamlık olarak okulumuzda bisiklet park yeri yaptık ve şimdilik başlangıç olarak okula bisikletle gelebilecek 25 öğrencimize bisiklet hediye ettik. Bu projeleri daha da artırarak sağlıklı nesiller için çalışmalara devam edeceğiz. Projenin uygulanmasında emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize, desteklerinden dolayı KADEM derneği yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber