Vakıflar Milli Eğitim'i icraya verdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2007 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

150 yıllık Edirne Lisesi'nin kirasının 5 yıldır ödenmediği ortaya çıktı. Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü hakkında icra takibi başlattı.

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edirne Lisesinden kira bedelini tahsil edemediği gerekçesiyle Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü hakkında icra takibi başlattı. Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü yetkilileri, mülkiyeti kurumlarına ait binanın 150 yıllık geçmişi bulunan Edirne Lisesine kira karşılığı verildiğini ve 5 yıldır kira bedelini tahsil edemediklerini belirttiler.

Binanın aylık 800 YTL karşılığında Edirne Milli Eğitim Müdürlüğüne kiraya verildiğini bildiren yetkililer, Milli Eğitim Müdürlüğünden 5 yıllık kira bedeli olan 44 bin YTL'yi alamadıkları için icra takibi başlattıklarını ifade ettiler. Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin bugüne kadar konuyla ilgili olarak gönderdikleri yazılara cevap vermediğini ifade eden yetkililer, paralarını almak için dava açtıklarını kaydettiler. Bu arada, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Vakıflar Bölge Müdürlüğünün kira bedelinin tahsili için dava açtığını doğruladılar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber