DTP'li Orhan Doğan hayati tehlikeyi atlatamadı

Haber Giriş : 25 Haziran 2007 11:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Doğubayazıt'ta dün akşam kalp krizi geçirdikten sonra Van Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan DEP eski Milletvekili Orhan Doğan'ın hayati tehlikesi sürüyor.

Iğdır'dan bu sabaha karşı Van Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü Yoğun Bakım Servisi'ne kaldırılan eski DEP'li Orhan Doğan'a 2 anjiyo yapıldı. Kardiyoloji Bölümü yetkilileri, tedavisi devam eden Doğan'ın bilincinin halen kapalı olduğunu ve hayati tehlikesinin sürdüğünü bildirdi.


Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde katıldığı bir panelde fenalaşan Şırnak bağımsız milletvekili adayı Orhan Doğan'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Doğubeyazıt Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'ne katılan ve düzenlenen panelde konuşma yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılan eski DEP milletvekili Orhan Doğan'ın kalp krizi geçirdiği öğrenildi. ANKA'nın edindiği bilgiye göre, Doğan, Doğubeyazıt Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Iğdır Devlet Hastanesine getirildi. Buraya geldiği sırada şuuru kapalı olan Doğan'a, kan akışına yardımcı olan bir iğne yapıldı. Kalbine giden bir damarda tıkanma olduğu belirlenen Doğan'ın, buradaki müdahalenin ardından, anjiyo yapılmak üzere Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldüğü kaydedildi. Doğan'ın, Van'a götürüldüğü sırada durumunda iyileşmenin olmadığı ve şuurunun hala kapalı olduğu bildirildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber