Bakan TOKİ'yle İstanbul'a yerleşti

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 25 Haziran 2007 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın(TOKİ) Başakşehir'de yaptığı 'Misstanbul Evleri'nin dün gerçekleştirilen anahtar teslim törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, misafirhanede kalmaktan sıkıldığı için kendisinin de evlerden bir tanesini aldığını söyledi.

Missistanbul Evleri 1. Etap Toplu Konut Anahtar Teslim Törenine katılan Güler, "Hükümetimizin en önemli projelerinden bir tanesi, toplu konut çalışmalarıdır" dedi.

Kendisinin de Misstanbul Evleri'nden bir daire aldığını dile getiren Güler, "İstanbul'da benim de bir evim olsun istedim. Artık misafirhanelerde kalmaktan sıkıldım. Burada sizlerle komşuluk gerekliliklerini yerine getiririz diye düşünüyorum. Burada dar gelirli vatandaşlarla, halkın içinde bulunmak ve onlarla birlikte kaliteli bir yaşam sürdürmek benim en temel hedeflerimden bir tanesiydi. Başka yerlerde de bunu yapabilirdik, ama halkın içinde olmak en güzel amaçlarımızdan bir tanesi" diye konuştu.

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar da İstanbul'un 3 milyon 200 bin konutu barındıran bir dünya metropolü olduğunu belirterek, bu konutların yarısının zaman içinde değişmesi gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Erdoğan Bayraktar, konutların ilk anahtarını nazar boncuğu ile birlikte Hilmi Güler'e verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber