Becayişe, Son Bir Haftada, 5 Bin Yeni Kayıt

Sağlık Bakanlığına atanan 30 bin 900 sağlık personelinin oluşturduğu hareketlilik memurlar.net'in tüm servislerinde devam ediyor. Bakanlığın açıkladığı takvime göre yeni atanan 4/B'li personelin en son 3 Temmuz tarihine kadar kendine uygun adayı bulması gerekmektedir. Memurlar.net'in becayiş servisine son bir haftada 5 bin kayıt girilmiş olup, siz de kendinize uygun aday bulmak için bir an önce sisteme kaydınızı yaptırınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Haziran 2007 15:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni göreve başlayacak olanlara tanınan becayiş hakkının nasıl olacağı hususlarında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Bir kadroya yerleşen adayların uygun becayiş bulabilmesi için şu adımları takip etmesi gerekmektedir.

1- Önce memurlar.net'e üye olunmalıdır. http://uye.memurlar.net/ adresine girerek ve sadece 4 kutucuğu doldurarak memurlar.net'e üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra mailinize bir onay iletisi gelecektir. Buna onay mailine tıklayarak üyeliğinizi aktife edeceksiniz.

2- Memurlar.net'e üye olduktan sonra, becayiş talebinde bulunabilmek için, becayiş formunu doldurmanız gerekmektedir. Becayiş formunu doldurmak için tıklayınız.

Sisteme, çalıştığınız kurumu Sağlık Bakanlığı, unvanınızı ise yanında 4/B işareti olan unvanları seçerek ve bulunduğunuz yer ile gitmek istediğinz yer bilgilerini girerek, ilan verebilirsiniz. Sistemde, ilçe bazında dahi ilan verme imkanınız bulunmaktadır. Mesajınız kısmına ise becayiş ilanına ilişkin diğer bulunmasını istediğiniz detayları yazabilirsiniz.

Bu habere yorum olarak yazılacak olan becayiş talepleri editörler tarafından onaylanmayacaktır. Becayiş ilanlarının sadece belirtilen servise bırakılması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber