Polisten 'gürültü cinayetine' fotoğraflı yanıt

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2007 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bağcılar'da gürültü yüzünden çıkan kavgada tabancayla bir genci öldürdüğü, bir kişiyi de yaraladığı öne sürülen polis memuru E.Y'nin yaralı halini gösteren fotoğraflar, İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki basın panosuna asıldı.

Merkez Mahallesi 25/4 Sokak'taki bir kafede iki gün önce gürültü yaptığı gerekçesiyle kavga ettiği Mete Ergün'ü bıçakla yaralandıktan sonra tabancayla vurarak öldürdüğü, arkadaşı Erkan Çalışkan'ı da yaraladığı öne sürülen polis memuru E.Y'nin hastanede ve ameliyat masasında fotoğrafları çekildi.

Bu fotoğraflar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Basın Protokol ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü görevlilerince Vatan Caddesi'ndeki emniyet binasının A-Blok girişinde bulunan basın panosuna asıldı. Olayın gerçekleştiği kafedeki döner bıçağı, keser ve diğer suç aletlerinin yer aldığı 12 kareden oluşan fotoğrafların da asıldığı panoda "İşte polisin hali" yazısı da yer aldı.

Bıçakla yaralandığı için olayın ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören polis memuru E.Y, sevk edildiği Bağcılar Adliyesi'nde mahkemece serbest bırakılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber