Eskişehir Valisi telefon numarasını açıkladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2007 13:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, vatandaşların her türlü şikayet ve dileklerini günün her saatinde kendisine ulaştırabilmeleri için telefon numaraları ile elektronik posta adresini açıkladı.

Vali Çalışıcı, yaptığı açıklamada, Eskişehirliler'in her türlü talep, şikayet ve dileklerini günün her saatinde kendisine ulaştırabilmelerine imkan sağlamayı hedeflediğini söyledi. Vatandaşların çekinmeden kendisine ve tüm kamu kurumlarına gönül rahatlığı içinde başvurabileceğini belirten Kadir Çalışıcı, "Vatandaşlarımız, müracaatlarının ardından istek ve hizmet taleplerinde adil, süratli ve mevzuatın gereği hizmetle karşılaşacaklardır. Netice itibariyle, biz vatandaşa hizmet için varız, vatandaşa hizmetle görevliyiz. Bu hizmet aşkı, vazife anlayışından önce yüreğimizin derinliğinden gelmektedir. Varoluşumuzun esas kaynağı da budur. Tüm vatandaşlarımıza kapım her zaman sonuna kadar açıktır" dedi.

Vali Çalışıcı, Eskişehirliler'in her türlü şikayet ve dileklerini günün her saatinde kendisine bizzat ulaştırabilmeleri için telefon ve irtibat adreslerini vererek, şunları söyledi:

"Valilik makamının telefon numarası, '2311001', valilik konutunun telefon numarası '2311041', e-mail adresim ise, '[email protected]'dir. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın telefon numaraları da, '2219000-2316613'dür. Vatandaşlarımız, 'Alo 150 Eskişehir Valiliği BİMER Hattı'nı da arayabilirler."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber