AKP'li Kılıç: MHP'ye verilen her oy CHP'ye gidecek

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2007 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- AK PARTİ'Lİ KILIÇ, MHP'YE YÜKLENDİ

- AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ VE 3. SIRA ADAYI SUAT KILIÇ:

- "OY VERMEYİN MHP'YE, YOKSA GİDER CHP'YE"

- "MHP SAĞ ORİJİNLİ ANCAK HEP SOL PARTİ LİDERLERİNİ BAŞBAKAN YAPMAK İÇİN UĞRAŞIYOR"

- "VATANDAŞLARIMIZ, SİYASİ İKBAL UĞRUNA KENDİLERİNİ KANDIRMAK İSTEYENLERE KARŞI DİKKATLİ OLMALI"

- "TERÖRE NE HACET, AK PARTİ'DEN ÖNCE ÜLKEYİ ELLERİYLE BATAĞA SÜRÜKLEDİLER"

- "BİZ ÜLKEDEKİ EKONOMİK VE SOSYAL TERÖRÜ BİTİRDİK, KALKINMAYA BAŞLADIK, DIŞ GÜÇLER DE TERÖRİSTLERİ TEKRAR DEVREYE SOKTU"

(FOTOĞRAFLI)

AYHAN GONCA

SAMSUN (İHA) - AK Parti Samsun Milletvekili ve 3. sıra adayı Suat Kılıç, siyasi ikbal uğruna tutarsız iddialar ve sözlerle kandırılmak istenen vatandaşların MHP'ye vereceği her oyun CHP'nin işine yarayacağını söyledi.

Samsun'un Bafra ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Suat Kılıç, AK Parti'nin yaptığı hizmetlerin halkın gözü önünde olduğunu dile getirerek, "Dikkatli olunmalı" diyerek, şu çağrıyı yaptı; "Oy vermeyin MHP'ye, yoksa gider CHP'ye."

İstikrarın devamı için AK Parti iktidarının elzem olduğuna işaret ederken, "Biz iktidarı hizmet etmek için istiyoruz. Bizim makam, mevki, koltuk, siyasi ikbal derdimiz yok. Bu düşüncedeki hiç kimse AK Parti çatısı altında barınamaz, barındırılmayacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı'nı seçerken meclisten kaçan CHP'nin, adında demokrasi olmasına rağmen demokrasinin merkezi olan meclisten kaçanların kuyruğuna takılan DP'nin, şehitlerin aziz varlıkları üzerinden siyaset yapan ve şehitliğin maneviyatını yok eden MHP'nin el ele verdiğini ve ülkedeki istikrarın bozulması için mücadele ettiğini vurgulayan Suat Kılıç, şöyle konuştu:

"Milletimizi balık hafızalı sananlara sesleniyorum; Bu millet size kanmaz. Rakamlar ortada, icraatlar ortada. Sizin 4.5 sene önce yaptıklarınız da ortada. Her şey gün gibi aşikar. CHP, DP ve MHP cevabını 22 Temmuz akşamı alacak. Türkiye'mizde, eğitim, sağlık, tarım, ulaşım, dış politika ve bütün alanlarda çığır açılmıştır. Bunlar boş sözlerle olmuyor. Terör konusuna gelince; Ülkemiz dünyanın tam merkezinde. Dış destekli terör elbette bazı isteklere 'Hayır' demesini bildiğimiz, kendini güçlü sananlara

boyun eğmediğimiz, ekonomimiz düzeldiği ve dışarıda Türkiye'nin itibarı arttığı için kendisini gösteriyor. Devletimiz, iktidarı, ordusu ve milletiyle teröre gereken dersi verecek güçtedir. Biz gücümüzü bilerek neyi nasıl yaptığımızın farkındayız. Türkiye güçlü ülke. Her birimiz de vatanımız için canımızı her an vermeye hazırız. Şu unutulmamalıdır ki; şehitlik herkese nasip olmaz. Şehadet şerbetini içen ve gül bahçelerinde en yüksek mertebenin sahibi olan şehitlerimizi siyasi ikbal için gündeme getirenleri

kınıyorum. Ayıptır, yazıktır, günahtır."

"4.5 YIL ÖNCE TERÖRE NE HACET, ÜLKE ZATEN BATAĞA SÜRÜKLENMİŞTİ"

Kılıç, "4.5 yıl önce neden mi terör yoktu?" deyip sorduğu soruyu cevaplarken, "Bizim ülkemizde hangi dönemde başbakanın üzerine yazar kasa fırlatan esnaf görüldü? Hangi dönemde 65 bin şirketin kepenginin indirilmesine neden olunup 10 binlerce insanımız işsiz bırakıldı? Geçmiş iktidar bir ay daha devam edebilse memurlarımız maaşını alamayacaktı. Teröre ne hacet ülkeyi kendi elleriyle batağa sürüklediler. Biz ise ülkedeki ekonomik ve sosyal terörü bitirdik, ülkemiz kalkınmaya başladı, dış güçler de

teröristleri tekrar devreye soktu. Bu millet bunları bilmiyor mu? Aziz milletimizi bu kadar mı ahmak yerine koyuyorlar? Yazıktır. Milletimizin bilgi, kültür ve irfanından haberi olmayanlar bu güzel memleketi seçim arifesinde verdikleri boş vaatlerle mi kalkındıracak? Ülkemizi de halkımızın teveccühüyle biz kalkındırmaya devam edeceğiz, terörün de kökünü biz kazıyoruz ve kazıyacağız. Popülist yaklaşımlara bizim lügatimizde yer yok. Ne zaman ne yapacağımızı biliyoruz ve gereken de yapılıyor. Hiç kimse

Mehmetçik ve şehitlerimiz üzerinden ordumuzu ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni küçümseyemez, küçümseyemeyecek. Hepimizin gideceği yer bir avuç toprak ve Allah hepimize şehitliği nasip etsin. Aklım almıyor, vatanını sevdiğini söyleyenler nasıl şehitlerimizin üzerinden siyaset yapar? Allah ıslah etsin" dileğinde bulundu.

"MHP, SOL PARTİ LİDERLERİNİ BAŞBAKAN YAPMAK İÇİN UĞRAŞIYOR"

Konuşmasında MHP'ye yüklenen Kılıç, bu partinin sağ orijinli olmasına rağmen yıllardır sol parti liderlerini başbakan yapabilmek için canla başla mücadele ettiğini, aynı çizgilerini bu dönemde de sürdürdüklerini vurguladı. Kılıç, "CHP ile el ele vermişler iktidar olmanın planlarını yapıyorlar. Öyle bu işler meydanlarda ip sallamakla olmuyor. İdamın, 'bebek katili Apo asılmasın' diye MHP'nin de iktidarda bulunduğu dönemde kaldırıldığını bilmeyen mi var? Şimdi hangi yüzle çıkıp da 'Asacağız' nidaları

atıyorlar, bunu akıllı olanın anlaması güç. Bir şey açık ve kesin olarak ortadadır: Oy vermeyin MHP'ye, yoksa gider CHP'ye."

Bafra'da, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni de ziyaret eden Kılıç, "1999 ve 2001 krizlerini unutmadık" diyen esnafın temsilcileriyle karşılaştı. Kılıç, AK Parti döneminde bütün kesimlerin rahatladığını, "Türkiye'de işler kötü" diyenlerin ideolojik yaklaşım sergilediğini açıklarken, esnafa verilen kredi miktarının AK Parti iktidarında 15 kat arttığını hatırlattı. Kılıç, şöyle devam etti:

"Esnafa kullandırılan kredi miktarı 153 milyon YTL'den 2 milyar 362 milyon YTL'ye yükseldi. 2002'de 63 bin 520 esnaf kredi kullanabilirken bugün bu sayı 257 bini geçti. Türkiye'nin her alandaki atılımını kıskananlar elbette konuşacak. Ancak kararı 22 Temmuz'da millet verecek."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber