Pepe'den Mesut Yılmaz'a 'yaşlı santrafor' benzetmesi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2007 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, "Rize'de eski ve yeni iki başbakan var. Ama birisi artık eski. Onu, yaşını doldurmuş, sezonu kapatmış bir santrfor olarak görüyoruz" dedi.

Pepe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'la birlikte çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Artvin'e giderken Rize'ye uğradı.

Dağbaşı Mahallesi'nde AK Parti Rize milletvekili adayları Ali Bayramoğlu, Hasan Karal ve Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile bir araya gelen Pepe ve Topbaş, seçim çalışmalarına ilişkin sohbet etti.

Pepe, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin en büyük kalelerinden birinin Rize olduğunu ifade ederek, Rize'nin AK Parti için önemine değindi.

Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi Rize'de de bir seçim yarışının yaşandığını söyleyen Pepe, şunları kaydetti:

"Rize'de seçim yarışında Türkiye'nin değil, dünya lideri olan Recep Tayip Erdoğan'ın milletvekili adayları Bayramoğlu, Çırakoğlu ve Karal var. Dolayısıyla Rize'de eski ve yeni iki başbakan var. Ama birisi artık eski. Onu yaşını doldurmuş, sezonu kapatmış bir santrfor olarak görüyoruz. Bizim için esas olan yenisidir. Biz eskiye saygı duyuyoruz.

Ama şu anda takımda oynayan bizim için önemli. Sahaya çıkıp ayağına top gelen, golü atacak olan önemli." Pepe, bölgede AK Parti'ye çok büyük ilginin olduğunu ve yüzde 60-70 oranında oy alacaklarını iddia etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber