Kudüs İçin Hepimiz Meryemiz Yürüyüşü

Kudüs İçin Hepimiz Meryemiz Yürüyüşü, yarın Fatih Camii'nde Cuma namazının ardından Saraçhane Parkı'na kadar gerçekleşecek. Saraçhane Parkı'nda da bir basın açıklaması gerçekleştirilecek

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Şubat 2019 12:30, Son Güncelleme : 28 Şubat 2019 12:32
Kudüs İçin Hepimiz Meryemiz Yürüyüşü

Dünya barışının Kudüs'ten yükseleceğine olan inançla, Kudüslü hanım kardeşlerimize destek amacıyla yola çıkan Uluslararası "Hepimiz Meryemiz" kampanyası, dünyada yankı bulmaya devam ediyor. Kampanyanın en önemli ayaklarından birisi de "Kudüs İçin Hepimiz Meryemiz Yürüyüşü" olacak. Yürüyüş, yarın Fatih Camii'nde Cuma namazının ardından Saraçhane Parkı'na kadar gerçekleşecek. Saraçhane Parkı'nda da bir basın açıklaması gerçekleştirilecek.

UKEAD öncülüğünde İHH İnsani Yardım Vakfı'nın ve çok sayıda STK'nın destek verdiği yürüyüşe katılımlarınızı bekler, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Yürüyüşe destek veren diğer STK'lardan bazıları ise şu şekilde:

UKEAD, İDSB, ÖNDER, AGD İstanbul Şubesi, MAZLUM-DER, ÖZGÜR-DER, HAK-İŞ, BEM-BİR-SEN, Ensar Vakfı, Hukukçular Derneği, İMH, Siyer Vakfı, Ümmet Vakfı, Burak Derneği, Genç Aktivistler, Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi, ÖNSİAD, Nisaül Aksa, MÜMDER, HAGEV, Hukukçu Kadınlar Derneği ve FİDDER.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber