Bak şu CHP'nin başına gelene

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 07 Temmuz 2007 07:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anayasa Mahkemesi'nin kararıyla sarsılan anamuhalefet partisi CHP dün de seçim otobüsüne fuhuş baskınıyla gündeme geldi Aksiliklikler ana muhalefet partisi CHP'nin peşini bir türlü bırakmıyor.

Mitingde ölümle sonuçlanan helikopter kazası, Anayasa şoku derken, anamuhalefet bu kez de seçim otobüsüne fuhuş baskını ile sarsıldı. Kısaca CHP, propaganda dönemini sıkıntılı geçiriyor.

POLİS ŞÜPHELENDİ

İstanbul Kartal'da sahil yolunda bir siyasi partinin propaganda otobüsüne dönüştürülen araçta şüpheli kişilerin bulunduğu ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Motoru çalışır vaziyetteki 34 Y 9308 palakalı otobüsün çevresinde inceleme yapan polis, daha sonra kapının açılmasını istedi. Ancak bu çağrıya otobüste bulunanlar uzun süre yanıt vermedi. Polisin ısrarı karşısında içerde bulunanlar sonunda kapıyı açtı. Polis otobüsün sürücüsü M.Ç. arkadaşı H.K. ile B.A ve E.T adlı iki travestiyi ifadelerini almak üzere polis karakoluna götürdü.

?YOLCU OLARAK ALDIK'

Polis tarafından suçüstü yakalanan şahıslardan H.K. suçlamaları kabul etmezken, 2 travestiyi sadece yolcu olarak aldıklarını söyledi. M.Ç. isimli şahıs ise kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TAKIM ELBİSELİ YANKESİCİ

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın önceki günkü Malatya mitinginde takım elbiseli bir şahsın, birçok partili ve milletvekilinin paralarını çaldığı öne sürüldü. Seçim otobüsüyle alana gelen Baykal'ı, otobüs ile platform arasındaki bölümde karşılayan şahsın; bu sırada milletvekili, aday ve parti yöneticilerinden bazılarının paralarını çaldığı ortaya çıktı. İHA kamerası tarafından da görüntülenen şahsın yankesicilik yaptığı, mitingin bitmesinden sonra fark edildi. Bu arada, yankesicinin kurbanları arasında CHP milletvekili Muharrem Kılıç, Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, adaylardan Ekrem Dernek, il eski başkanı Celal Berktaş, Kale İlçe Başkanı Abdullah Karaman'ın da bulunduğu öne sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber