Kesici hangi bakanlığı istiyor?

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2007 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Milletvekili Adayı İlhan Kesici, kabineye girdiği taktirde ne yapacak?

CHP İstanbul 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı İlhan kesici, "Kabineye girdiğim taktirde, Turizm Bakanı olmak isterim" dedi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin (TÜRSAB) daveti üzerine düzenlenen toplantıda konuşan CHP Milletvekili Adayı İlhan Kesici, "Türkiye 22 Temmuz gecesi AKP'den kurtuluyor. CHP tek başına iktidara geldiği vakit, öncelikli olarak KOBİ'lerin yeniden ayağa kaldırılması için çalışma başlatacağız" ifadesini kullandı.

CHP'nin turizm sektöründeki sorunları yakından takip ettiğini ve çözüm üretmek için çaba gösterdiğini de kaydeden Kesici, "Ülkenin itibarı artarsa, turizm sektörü de gelişir. Ancak ne yazık ki; 5 yıllık AKP iktidarında ülkemizin itibarı azaltıldı. Biz bu itibarı yeniden ayağa kaldıracağız" dedi.

CHP'nin ülkenin sorunlarını bildiğini ve buna yönelik bir kadro oluşturduğunu da ifade eden Kesici, fıkralarla süslediği konuşmasında turizm sektörünün sorunlarına değindi.

Kesici konuşmasını şöyle sürdürdü: "23 Temmuz sabahı, Genel Başkanımız Sayın Deniz Baykal, (Hangi bakanlığı istiyorsun) diye sorma teveccühünü gösterirse, ekonomi mi turizm mi diye bakmadan, tereddüt etmeden, Turizm Bakanlığı derim. Turizm sanırım en keyifli bakanlıktır"

CHP'li Kesici'nin bu sözleri, salondaki TÜRSAB üyeleri tarafından uzun süre alkışlandı. Kesici'nin konuşmasının ardından, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve TÜRSAB yöneticileri, CHP'li adaya kitap hediye etti. TÜRSAB'ın düzenlediği toplantıya, Turizm eski Bakanı Bahattin Yücel de katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber