155 Polis İmdat'a gelen en hüzünlü telefon

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2007 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa'nın Sarıgöl ilçesi Devlet Hastanesi'nde 5 aydır obezite tedavisi gören ve kimsesi olmayan Fatma Çelebi, 155 Polis İmdat telefonunu arayarak, kimsenin kendisini ziyarete gelmediğinden yakındı.

Bunun üzerine Çelebi'yi hastanede ziyarete giden ilçedeki bir grup polis memuru ve eşleri, hasta kadının ihtiyaçlarını da gidermeye başladı. Alaşehir ilçesine bağlı Akkeçili köyünde yaşayan ve obezite nedeniyle 5 aydır hastanede tedavi gören Fatma Çelebi, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanede yattığı ilk zamanlarda, diğer hastalara ziyaretçi gelmesine rağmen, kendisini hiç kimsenin arayıp sormamasına çok üzüldüğünü ifade etti. Çelebi, bu üzüntüsünü gidermek için 155 Polis İmdat telefonunu aradığını ve ''Hastanede yatıyorum. Herkesin ziyaretçisi geliyor. Benim gelenim gidenim yok.'' diye dert yandığını anlattı. Durumun Sarıgöl İlçe Emniyet Amiri Recep Kara'ya iletildiğini ve ardından bir grup polis memuru ile eşlerinin kendisini ziyarete geldiğini belirten Çelebi, ''Allah onlardan razı olsun. İyi ki sıkıntımı söylemişim. Bana sahip çıktılar, ihtiyaçlarımı giderdiler.'' dedi. Çelebi, polisleri evlatları gibi gördüğünü ve onları tanıdıktan sonra artık kendini kimsesiz olarak hissetmediğini ifade etti.

Sarıgöl İlçe Emniyet Amiri Recep Kara, Çelebi'yi ziyarete devam edeceklerini söyledi. Çelebinin hastaneye geldiğinde 170 kilogram civarında olduğunu anlatan Kara, şunları kaydetti: ''Hastanede yapılan tedaviye ek olarak Fatma Hanım'ı Celal Bayar Üniversitesi ve İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüp getirdik. Şimdi 130 kilogram oldu. Bizleri görünce duygulanıyor ve ağlıyor. Biz onu mutlu etmek için gayret gösteriyoruz.'' Çelebi'yi ziyaretlerinde onun hikâyesini de dinlediklerini belirten Kara, ''Oğlu Davut Çelebi, 5 yıl önce askerlik görevini yaptığı Şırnak'ta şehit olmuş. Yalnız başına Şırnak'a gitmiş, oğlunu gördükten sonra aldığı serumlarla şişmanlamaya başlamış. Eşi de 25 yıl önce yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirmiş.'' diye konuştu. Kara, Çelebi'ye maddi ve manevi desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber