Hassas Bölgeler polislerinin Emniyet'te grup seks iddiası

Haber Giriş : 26 Temmuz 2007 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toygun ATİLLA/İSTANBUL

Hassas Bölgeleri Koruma Şubesi'nde görevli 6 polisin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki binasının otoparkında, bir kadınla grup seks yaparken MOBESE kameraları tarafından görüntülendiği iddia edildi. Olay üzerine Emniyet Müdürü Cerrah'ın çok kızdığı ve polisleri açığa aldığı belirtildi.

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü, bir grup polis memurunun toplu seks skandalı ile çalkalanıyor. İddiaya göre, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları ile dışarıda tanıştığı ileri sürülen bir kadın, geçtiğimiz pazartesi gecesi Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü hizmet binasına geldi. Altı polis memuru, bir süre sohbet ettikleri kadınla birlikte garaja indiler. Burada bir aracın içinde sırayla kadınla birlikte oldular. 6 polis ve bir kadın, garaja inerken MOBESE kameraları tarafından görüntülendi. Nöbetçi polisin ikazı üzerine garaja baskın düzenlendi. Polis memurları ve adı açıklanmayan kadın uygunsuz şekilde yakalandı.

İfadesi alınan kadın, polis memurlarıyla kendi rızasıyla birlikte olduğunu söyledi. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, önceki gün seks skandalına adı karışan 6 polis memurunu yanına çağırdı. Görüşme sırasında çok sinirli olduğu kaydedilen Cerrah'ın, polis memurlarının açığa alınması için talimat verdiği bildirildi. Bunun üzerine haklarında idari soruşturma başlatılan ve açığa alınan, 5'i bir yıl önce göreve başlayan, diğeri 15 yıllık polis memurlarının silahları, rozetleri ve kimlikleri alındı.

HÜRRİYET

MOBESE BU KEZ POLİSLERİ YAKALADI

Emniyet'te seks âlemi

Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 6 polis memuru, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkında bir kadınla sevişirken yakalandı

Erdal Kılınç

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, asaleten atanması yeni onaylanan bir yıllık polis memurlarının karıştığı seks skandalıyla çalkalanıyor.

Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görev yapan ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün önünde nöbet tutarak, koruma hizmeti yapan yeni polis memurları, uzun süredir Emniyet binasına gelip giden bir kadınla tanıştı. İddiaya göre, polislerle sık sık sohbet eden bu kadın önceki gece, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına geldi. Polis memurları bu kadınla bir süre sohbet etti. Ardından kadının polislerden hoşlandığını söylemesi üzerine polis memurları, ismi açıklanmayan kadına, birlikte seks yapmayı teklif etti.

Garaja baskın

Garaja inen polis memurları, bir arabanın içinde sırayla kadınla sevişmeye başladı. Bu sırada MOBESE kameraları bir kadınla birlikte garaja inen polis memurlarını tespit etti. Yetkililer de şüpheli bu durum üzerine garaja baskın yaptırınca, polislerle kadını uygunsuz şekilde yakaladı. Tutanak tutuldu ve kadının ifadesi alındı. İsmi açıklanmayan kadın, polis memurlarıyla kendi isteğiyle birlikte olduğunu söyledi.

Cerrah çok sinirlendi

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, önceki gün seks skandalına adı karışan 6 polis memurunu yanına çağırarak sert tepki gösterdi. Çok sinirli olduğu öğrenilen Cerrah'ın, polislerin açığa alınması için talimat verdiği bildirildi. Bunun üzerine polisler hakkında soruşturma başlatıldı ve açığa alma işlemi yapıldı. Açığa alınan memurlardan birinin 15 yıllık, diğer beşinin ise asaleten ataması yeni onaylanan genç polisler olduğu bildirildi.

MİLLİYET

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber