Arçelik klima % 70 az elektrik harcıyor

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 28 Temmuz 2007 10:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Arçelik, Inverter Multi klima sistemlerini sundu. Multi F ve Multi FDX olarak pazara sunulan klima sistemleri ile, tek bir dış üniteye 2 ila 9 ayrı split iç ünite bağlamak mümkün. Böylece, tüketiciler, aynı anda yatak odasında, salonda ya da mutfakta klima rahatlığını yaşayabiliyor. Avrupa'nın en büyük klima üretim tesislerine sahip Arçelik A.Ş., gelişmiş klima teknolojisi sayesinde ürettiği Inverter Multi klima sistemlerini satışa sunuyor. Arçelik klimalar, maksimum ısıtma ve soğutma performansı sergilerken, standart klima sistemlerine göre yüzde 70 daha az elektrik harcıyor.


Arçelik LG'den yeni klima

Arçelik ? LG Klima Sanayi, kendi üretimi olan az enerji ile çok tasarruf ve maksimum ısıtma ve soğutma performansı sağlayan Inverter Multi Klimayı pazara sunuyor. Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından üretimine başlanan Inverter Multi Klima ile evlerde ve işyerlerinde birden fazla mekanda kışın ısınmak, yaz aylarında ise ferahlık yaşamak mümkün.

Tüketici beklentilerini karşılayan, hatta aşan yenilikleri sunma hedefiyle hareket eden Arçelik-LG, 2007 yılı itibariyle Inverter Multi Klimaların üretimine başladı. Multi F ve Multi FDX olarak pazara sunulan klima sistemleri, bir dış üniteye birden fazla iç ünite bağlama imkanı sunuyor. Böylece farklı mekanların ısıtma-soğutma ihtiyaçlarını, bir dış ünite kullanarak karşılamak mümkün oluyor.

Her bir iç mekanda kullanılacak olan iç ünite kapasitesi ve tipi, kullanıcıların ihtiyacına göre esnek olarak belirlenebiliyor. Arçelik-LG, Multi F ve Multi FDX sistem çözümlerinde, plazmalı, maestro ve düşük statik Basınçlı Gizli Tavan tipi gibi iç ünite seçeneklerini sunuyor.

Arçelik-LG, Inverter Multi Klimalar ile mekanın iklimlendirme ihtiyacına göre enerji tüketimini ayarlıyor; böylelikle, enerji tasarrufu olanağı sunuyor. Düşük dış ortam sıcaklıklarında da verimli ve etkin ısıtma yapılabilen Arçelik LG Inverter Multi Klima ile özellikle soğuk iklim bölgelerinde klima ile tasarruflu ısınmak mümkün hale geliyor.

Inverter Multi Klimalar, farklı iç ünite kombinasyonları sunmakla birlikte, uzun mesafeli ve esnek montaj imkanına da sahip. Arçelik-LG çevreye duyarlı şirket politikaları uyarınca, üretimine yeni başladığı Inverter Multi Klimalar'da ozon tabakasına zarar vermeyen R-410A soğutucu akışkanı kullanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber