MEB Genel müdür yardımcısı trafik kazası geçirdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2007 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MEB EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI, YALOVA'DA TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

(FOTOĞRAFLI)

YALOVA (İHA) - Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Altınsoy, Yalova'nın Çınarcık ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Aynı araçta bulunan Esenköy Hizmetiçi Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Necati Ağlar'ın ise bacağı kırıldı.

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinde düzenlenen ve çeşitli illerin müdür ve müdür yardımcılarının katıldığı bilgisayar formatörlüğü konulu kursa katılmak için Yalova'ya gelen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Altınsoy, Teşvikiye sapağında geçirdiği trafik kazasında hafif yaralandı. Karşı yönden gelen E.T. (27) idaresindeki 34 TB 1904 plakalı ciple çarpışan 77 AP 688 plakalı minibüste bulunan Mehmet Altınsoy, kaza sonrasında yüzünden ve vücudunun değişik yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

Bu esnada aynı araçta bulunan Esenköy Hizmetiçi Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Necati Ağlar'ın ise çarpışmanın etkisiyle her iki ayağı kırıldı. Yalova Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Mehmet Altınsoy ayakta tedavi edilerek taburcu edilirken, ayakları kırılan Necati Ağlar ise Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Çınarcık jandarması kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber