Belediyede başkan, bahçede işçi

Malatya'nın Kale İlçe Belediye Başkanı Murat Koca, tarıma teşvik ve ilçenin ürünlerinin tanıtılması amacıyla bahçede işçi gibi çalışıyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Temmuz 2019 20:21, Son Güncelleme : 09 Temmuz 2019 20:23
Belediyede başkan, bahçede işçi

Malatya'nın Kale İlçe Belediye Başkanı Murat Koca, bölge insanının tarımdan aldığı payı artırmak için onları teşvik etmek ve ilçenin ürünlerini tanıtmak amacıyla mesaisi dışındaki zamanının bir bölümünü bahçede çalışarak geçiriyor.

Kale'nin 43 yaşındaki belediye başkanı, 6 bin 100 nüfuslu ilçede görevine başlamasından bu yana makamında günde onlarca kişiyi ağırlıyor, ilçe için projeler üzerinde çalışıyor. Mimar olan Başkan Koca, mesai bitiminde ilçenin değer gören ürünlerinin hasadında işçilerle birlikte çalışıyor.

Bahçe sahipleri ve işçileri tanıyan, onlarla arkadaş gibi olan Murat Koca, hasat yorgunluğunu ise yine bahçede demlenen çayı uzun sohbetler eşliğinde içerek atıyor. Kayısının hasat mevsimi olduğu için kayısı toplayan Koca'yı tebrik eden ilçe sakinleri, "Arkasında destek olduk, başkan yaptık. Çok da memnunuz. Bizler çok destekledik. İnşallah çok güzel işler yapacak ilçemize" şeklinde konuştular.

SEZAİ ERHAN/MALATYA-

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber