Emeklilik dilekçesini verdiği gün öldü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 14 Eylül 2007 16:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BODRUM Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Ali Yavaş, emekli olmak için dilekçe verdiği gün çıktığı tekne gezisinde balık avlarken, eşi ve oğlunun gözü önünde kalp krizi geçirip denize düşerek yaşamını yitirdi. Yavaş'ın beklenmedik ölümü ailesi ve belediye çalışanlarını yasa boğdu.

Bodrum Belediyesi'nde 24 yıl hizmet veren 52 yaşındaki yazı işleri müdürü Ali Yavaş, bugün sabah saatlerinde eşi Betül Yavaş ve oğlu Bekircan Yavaş ile birlikte, kendisine ait ?Gülüm' adlı 14 metrelik balıkçı teknesiyle, Akyarlar Limanı'ndan denize açıldı. Teknesini, Kıstak Adası açıklarında demirleyen Yavaş, balık avlarken oğlu Bekircan (18) ve eşi Betül Yavaş'ın gözleri önünde denize düştü. Babasının düştüğünü gören Bekircan da denize atladı. Babasının hareketsiz vücudunu annesinin yardımıyla tekneye çıkaran Bekircan, sahil güvenliğe haber verdi. Karaya çıkarıldıkten sonra ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yavaş'ın kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği saptandı. Yavaş'ın daha önce de by-pass ameliyatı geçirdiği belirtildi.

Emeklilik dilekçesini verdiği gün yaşamını yitiren 2 çocuk babası Yavaş'ın ani ölümü ailesi ve Bodrum Belediyesi çalışanlarını yasa boğdu.

Belediye personeli tarafından iki kez yılın personeli seçilen ve Belediye Başkanı CHP'li Mazlum Ağan tarafından ödüllendirilen, emekli olmak için de bugün dilekçe verdiği belirtilen Yavaş'ın cenazesinin yarın Yokuşbaşı Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Dereköy'de toprağa verileceği açıklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber