Hasta taşıyan ambulans kaza yaptı: Doktor ve sağlık memuru öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2007 11:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'nın Yunak ilçesinde hasta taşıyan ambulansın sulama kanalına düşmesi sonucu meydana gelen kazada, doktor ve sağlık memuru hayatını kaybetti, ambulansın şoförü, hasta çocuk ve annesi ağır yaralandı.

Ailesi tarafından Yunak Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilen 4 yaşındaki Yasemin Arı, buradaki ilk müdahalenin ardından Akşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanın sevki için 42 ADN 04 plakalı ambulans hazırlandı. Ambulansa pratisyen Dr. Neşe Garip, sağlık memuru Yasin Duru ile çocuğun annesi Nurgül Arı da binerek Akşehir ilçesine doğru yola çıkıldı. Süleyman Yelken yönetimindeki ambulans, Ortaköy beldesi yakınlarında yoldan çıkarak sulama kanalına düştü. Kazada Dr. Neşe Garip ve sağlık memuru Yasin Duru kaza yerinde hayatını kaybetti.

Ambulans şoförü Süleyman Yelken, hasta çocuk Yasemin ile annesi Nurgül Arı yaralandı. Yaralılar, başka bir ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber