Kavgayı ayırmak isteyen polis yaralandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2007 13:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen polislerden biri, tornavida ile yaralandı. Diğer polis, kaçmaya çalışan zanlıyı bacağından silahla vurarak etkisiz hale getirdi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus Timi'nde görevli polis memurları M.G. ile M.G, mesai bitiminde evlerine gitmek üzere Arifiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde tramvaydan indi.

Bu sırada Atatürk Lisesi'nin yan sokağında iki grup arasında kavga olduğunu gören polis memurları, kimliklerini gösterip kavgaya müdahale etmek istedi.

Bu sırada kavga eden grup içindeki şüphelilerden Levent B. ile Soner T, polis memurlarına sopa ve tornavida ile saldırdı. Saldırı sonucu Soner T, polis memuru M.G'yi kalçasından tornavida ile yaraladı.

Arkadaşının yaralandığını gören polis memuru havaya ateş etti. Daha sonra kaçan şüphelilere durması yönünde ikaz eden polis memuru M.G, şüphelilerden Soner T'yi bacağından vurarak etkisiz hale getirdi.

Yaralanan polis memuru M.G, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Bacağından yaralanan şüphelilerden Soner T, Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kavgaya karıştığı iddia edilen Soner T, Levent B, Cihan B, Yasin Ç. ile Aliye B. gözaltına alındı.

Şüpheli Soner T'nin hırsızlık, kasten yaralama ve gasba teşebbüs suçlarından, Levent B'nin hırsızlık ve kasten yaralama suçlarından sabıka kaydının bulunduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber