Astsubay Üstçavuş Halil Özçelik, şehit olursa Ordu'da toprağa verilmesini vasiyet etmiş

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2007 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güvenlik güçlerinin teröristlere karşı sürdürdüğü operasyonlar sırasında Şırnak'ta şehit olan Jandarma Kıdemli Astsubay Üstçavuş Halit Özçelik'in Ordu'daki evinde matem var.

Şırnak'ta terör örgütüne karşı yürütülün operasyonlarda yaşanan çatışma sonucu şehit düşen Astsubay Üstçavuş Halil Özçelik'in (32) toprağa verileceği Ordu'daki kayınpederin evinde matem var.

Şehit askerin Ardahan'da görev yapan polis memuru kardeşi Ahmet Özçelik haberi alır almaz Ordu'ya geldi.

Ahmet Özçelik ağabeyinin ''şehit olursam beni Ordu'da toprağa verin'' şeklinde vasiyeti bulunduğunu da belirtti.

Cudi Dağı bölgesinde bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlar sırasında çıkan çatışmada şehit düşen Astsubay Üstçavuş Halil Özçelik'in toprağa verileceği Selimiye Mahallesi'ndeki eşini evinde gözyaşı dinmiyor.

Aslen Elazığlı olan Halil Özçelik'in Ordu'da görev yaparken tanıştığı Duygu Özçelik ile evli olduğu ve eşinin memleketini olan çok sevdiği için Ordu'ya yerleşmeyi planladığı öğrenildi.

Şehit Astsubay Üstçavuş Halil Özçelik'in anne ve babasının da Ordu'da yerleşmek için ev araştırdığı belirtildi.

Bu arada 3 ay önce iznini geçirmek için Ordu'ya gelen Halil Özçelik'in anne ve babasının da yaklaşık bir hafta kadar önce çocuklarını çok özledikleri için Şırnak'a gittikleri belirtildi.

Diğer taraftan şehit Üstçavuş Halil Özçelik'in Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde şehit düşen 12 askerin birliğini tanıdığı ve onların cenaze törenlerinde de görev aldığı ifade edildi.

Astsubay Halil Özçelik'in naaşının geç saatlerde Ordu'da ulaşacağı yarın da şehir mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber