İstanbul fırtınaya teslim

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2007 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da, gün boyu yağan sağanak yağmur,akşam saatlerinde fırtınaya döndü.

Gün boyunca belli aralıklarla hızlanıp yavaşlayan yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmurla birlikte etkili olan rüzgar, küçük ağaçların devrilmesine neden oldu. Bazı yerlerde de enerji nakil hatlarının koptuğu gözlendi. Yağmura sokakta yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarına ve binaların saçak altlarına girerek gizlenmeye çalıştı. Yağmur yollarda trafik oluşmasına da neden oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi ve İstanbul için haber verdiği yağmur etkisini göstermeye başladı. Bugün gün boyunca belli aralıklara yağan yağmur akşam saatlerinde fırtınaya döndü. Yağmurla birlikte etkisini arttıran rüzgar zayıf ağaçların devrilmesine neden oldu. Kağıthane'de devrilen ağaç iki aracın hasar görmesine neden oldu.

Bahçelievler'de de devrilen bir ağaç itfaiye ekipleri tarafından kaldırıldı. Yağmur sokağa çıkmak zorunda olan vatandaşlara da zor anlar yaşattı. Zaman zaman hızlanan yağmurdan kaçan vatandaşlar otobüs duraklarına ve binaların saçak altlarına sığındı.

Yağmurla birlikte yollarda da uzun araç kuyrukları oluştu. Sürücülerin yağmurda güçlükle ilerledikleri gözlendi. Bazı vatandaşlarda yağmur da ıslanma pahasına yollarına devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber